Portiskills is het resultaat van het samenbrengen van de haven- en logistieke expertise van Portilog met de brede skillservaring van SBM binnen het bedrijfsleven. Naast een halfjaarlijks innovatief en didactisch vernieuwend kalenderaanbod is Portiskills ook actief op de inhouse markt met leeroplossingen rond onboarding, upskilling en reskilling.

Wil u, als organisatie, inzetten op sterke competenties in de domeinen HR, veiligheid, ICT, multimedia, leiderschap, marketing, sales of op gebied van persoonlijke vaardigheden? Dan zit u bij Portiskills als gegoten. 

Het aanbod wordt elk half jaar samengesteld door een kerngroep met HR-verantwoordelijken uit haven- en logistieke bedrijven. De Antwerpse Scheepvaartvereniging en Forward Belgium ondersteunen het initiatief. 

Bent u reeds klant van Portilog? Dan geniet u een korting van 5% op de inschrijvingsprijs door vermelding van het btw-nummer van uw bedrijf bij de inschrijving. 

Bent u geen klant van Portilog maar heeft u wel interesse in een opleiding van Portiskills? Neem gerust contact met ons op, u bent van harte welkom!