Portilog is het opleidingscentrum van en voor de haven- en logistieke sector, met trainingen voor zowel de beginnende als de meer ervaren medewerker. Portilog geniet hiervoor de steun van de beroepsverenigingen uit de sector.

SBM is gespecialiseerd in business training, coaching en advies.

Onder de naam Portiskills gaan we samen aan de slag om de groei van uw bedrijf en de talenten en competenties van uw medewerkers ten volle te stimuleren.

We doen dit samen met ca. 2.000 docenten en met de steun van de vakverenigingen Antwerpse Scheepvaartvereniging en Forward Belgium
Elk halfjaar buigt een kerngroep van HR-verantwoordelijken zich over het aanbod. Het is hands on, didactisch vernieuwend en dus volledig afgestemd op de opleidingsnoden van het bedrijfsleven.

Klassikaal, via webinar of e-learning, voor elke vraag rond de onboarding of upskilling van uw medewerkers hebben we de juiste leeroplossing.
Ook voor inhouse trainingen kunt u bij Portiskills terecht.

Wil u als organisatie inzetten op sterke competenties van uw medewerkers, dan zit u bij Portiskills als gegoten. 

Als u klant van Portilog geniet u een korting van 5% op de inschrijvingsprijs. Vermeld hiervoor het btw-nummer van uw bedrijf bij de inschrijving. 

Geen klant van Portilog maar wel interesse in een opleiding van Portiskills? Neem gerust contact met ons op, u bent van harte welkom!