Overtuigend spreken


Hoe "opvallen" en uw publiek blijvend boeien met uw belangrijke boodschap?
#220692
Opleiding | Persoonlijke vaardigheden

Introductie

Volgens Eric Schmidt (ex CEO van Google) creëren we tegenwoordig met zijn allen op 2 dagen tijd eenzelfde hoeveelheid informatie als van de oerknal tot nu! De stroom aan informatie is enorm. Aandacht trekken door een boodschap origineel en boeiend te brengen was niet evident, en wordt het nog veel minder door de overvloed aan informatie die elke dag ontvangen.

Wat kent men na het volgen van deze opleiding?

Jump out of stay hidden.

Dixit International ontwikkeld een krachtig systeem waarmee u in 7 stappen de kunst van het spreken leert. Haal uw M.O.S.T.E.R.D. om te spreken voor een groep uit deze opleiding.

  • U boekt onmiddellijk een sterk en meetbaar resultaat
  • Met de handige hand-out bezit u voor altijd de perfecte voorbereiding
  • U weet waar u de mosterd moet halen voor om het even welke spreekgelegenheid

Omschrijving

Hoe gaat u, telkens wanneer u in groep het woord neemt, "opvallen" en uw publiek blijvend boeien met uw belangrijke boodschap? Wat bent u met een goed idee als u slecht presenteert?

Presentaties, speeches en vergaderingen zijn momenten en mogelijkheden om u in de kijker te plaatsen. Sommigen zouden nog durven beweren dat boeiend voor een publiek spreken een talent is, of dat het uw carrière maakt of kraakt. Zeker is dat u boeiend spreken voor een publiek kan leren.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Iedereen die moet presenteren tijdens een vergadering, moet rapporteren en dat voorstellen, moet spreken voor een publiek.

Programma

  • Sta er als expert, schijnbaar zonder zenuwen: hoe doet u dat?
  • Een heldere structuur tijdens uw 'interventie', voordracht, presentatie of moderatorsrol
  • Hoe zorgt u dat uw publiek aan uw lippen hangt?
  • Hoe kunt u overtuigen met lichaamstaal?
  • Hoe zorgt u ervoor dat uw publiek nadien precies doet wat u voor ogen had?

Ronald De Keersmaeker: zaakvoerder van Dixit International. Ronald werkte meer dan 12 jaar als business unit manager en salesmanager in een zeer competitieve business-to-business omgeving. Daarbij startte hij verschillende bedrijven en partnerships in China, Maleisië, India en Singapore. Hij is een veel gevraagd trainer voor oa. Spreken met impact.